© COPYRIGHT 2019 AB PlastikSpecialisten Docent Abdiu

  • LinkedIn Social Icon
  • Facebook App Icon

Vi tillämpar fasta priser

Från 2015-01-01 infördes moms på vissa ingrepp. Skatteverket har beslutade då att plastikkirurgiska ingrepp som helt saknar medicinsk indikation skall beläggas med mervärdesskatt (moms) på 25%. Tyvärr har man inte närmare preciserat vilka ingrepp som berörs utan hänvisar till att en medicinsk bedömning skall vara avgörande. Detta innebär att det för de flesta ingreppen inte går att lämna besked om moms kommer att tillkomma på priset förrän i samband med en konsultation.

PlastikSpecialisten erbjuder ett mycket stort antal plastikkirurgiska operationer och behandlingar och vi har här tagit upp prisexempel på de vanligaste ingreppen. Vid ett besök hos oss får du alltid ett definitivt pris på din plastikoperation. Om du inte finner det ingrepp du söker i listan är du mer än välkommen att ta kontakt med oss för information om priser. Om flera operationer utförs samtidigt vid samma tillfälle får du rabatt på det totala priset.

Det pris du får av oss och som anges i svenska kronor, inkluderar konsultation, operation, narkos (vid behov), proteser, alla återbesök, sport-bh respektive gördel.​ Alla priser du får efter konsultation är totalpris och kan då vara exklusive eller inklusive moms.